פילה אמנון בנוסח מרוקאי

עוד..
לפני 5 שנים 11 חודשים #883 על ידיי שיראל
בס"ד

מצרכים

מספר דגים לפי הצורך

גמבה אדומה

2-3 פלפל חריף אדום

5-6 שיני שום

חצי חבילת כוסברה

2 תפוחי אדמה

קופסת חומוס גרגרים (אפשר במקום חומוס פולים)

1 לימון

שמן מתובל מראש בקערה עם פפריקה , מלח, פלפל לבן, כרכום, כמון
כוס וחצי מים

אופן ההכנה

פורסים בסיר גדול ושטוח רצועות גמבה אדומה, פלפל חריף, רצועות תפוחי אדמה, עיגולי לימון.
מפזרים מעל את גרגרי החומוס או פול.
מניחים מעל הירקות את הדגים.
מפזרים מעל הדגים כוסברה קצוצה.
מפזרים בסיר את שיני השום מתחת לכל פרוסת דג.
מפזרים מעל הדגים את השמן המתובל (לגבי כמות התבלינים זה לפי הטעם ,גודל הסיר וכמות הדגים)
מוסיפים את המים ומבשלים בלהבה גדולה עם מכסה שיכסה כמעט את כל הסיר(להשאיר טיפה פתוח)
לאחר הרתיחה, להנמיך את הגז ולתת בישול עד שיגמרו כל המים בסיר..

בתאבון ושבת שלום:P :P :P :P :P

נ.ב =כך מבשלים כל סוג דג אחר לבישול המרוקאי
על פוסט זה מודים לך: -silence

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 5 שנים 11 חודשים - לפני 5 שנים 11 חודשים #884 על ידיי -silence
שבוע הבא מכינה!!
שבוע שעבר הכנתי את של תולי, שבוע הבא את שלך!
מעולה תודה ♥♥

והנה התמונה של שיראל של הדגים : (היא לא הצליחה להעלות)
קבצים מצורפים:
עריכה אחרונה:לפני 5 שנים 11 חודשים עי -silence.
על פוסט זה מודים לך: שיראל

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 5 שנים 11 חודשים #888 על ידיי שיראל
חחח תודה סיילי בדאלק}{}{

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 5 שנים 11 חודשים #889 על ידיי eran245
תודה שיראל, הייתי מציע לעשות את התבשיל עם דג יותר בשרני ואיכותי, יש לי בעיה עם הטקסטורה של האמנון, אל תשכחי שזה דג ברכות והוא פחות איכותי מדג ים.
על פוסט זה מודים לך: lilo

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

Powered by פורום קוננה