ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

הייתי במחאה מחוץ לבית נתניהו בקיסריה, אבל אל תאמינו לאף מילה שתקראו כאן,

עוד..
לפני 4 שנים 11 חודשים #1573 על ידיי יניב
גם תרנגול עיוור מוצא גרגר פעם ב...   אני יכול להזדהות עם רוב מה שכתבת. ועדיין אני מאמין שלביבי יש את הכישורים להוציא אותנו מהמשבר         
על פוסט זה מודים לך: שיראל, ביטר

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 4 שנים 11 חודשים #1574 על ידיי ביטר
יניבי  ריגשת!! .  לקבל ממך מחמאה גם שהיא מעוותת  היא עדיין מרגשת באותה מידה.
נשיקות 
על פוסט זה מודים לך: יניב

עוד..
לפני 4 שנים 11 חודשים #1575 על ידיי lilo
את כותבת מאד מתון  יחסית לשמאלנית<3

*זורמת עם הוייב של יניב.
על פוסט זה מודים לך: יניב, שיראל

עוד..
לפני 4 שנים 11 חודשים #1576 על ידיי eran245
אני אהיה הקול השפוי פה......לא אכתוב שאני בעד מלחמת אזרחים לא אכתוב שאני בעד להפיל את המאפיה של ביבי בכוח.
אני רק אומר דבר אחד התקשורת לקחה את הצד של ביבי במודע או לא במודע בנוגע להפגנות עתם זה שהתקשורת כל הזמן מחפשת לראיין "שמאלנים" בשביל להגיד "הנה מצאנו מחאה פוליטית" זה הביזיון התקשרתי הגדול ולכן הם לוקחים את הצד של הליכוד אז תפסיקו להתבכיין שהתקשורת שמאלנית.

יניב,שיראל,לילו,מכניס,קוקאי5, אתם צבועים מבחינתכם אין אף מחאה לגיטימית חוץ ממחאה אחת שהייתה של הפנתרים השחורים זו המחאה היחידה שהצד שלכם מקבל,וכידוע זו הייתה מחאה אלימה אחושרמוטה גם אז יניב טעןם שזו מחאה של אנרכיסטים?
אפילו את הנכים השפלתם וטענתם שהם שמאלנים ובלה בלה בלה,קיצר תתעוררו .

עוד..
לפני 4 שנים 11 חודשים #1577 על ידיי ניסימיקו
בנתיים אני רק רואה תהום, מה עשה ביבי עד כה פיזר כספים על מנת שהכסא שלו ישאר מובטח, אני לא רואה ראש ממשלה שיכול להוציא אותנו מהמשבר הזה אני רואה ראש ממשלה שעינייו מכוסות והוא לוקח אותנו אל התהום לאט לאט!!!
על פוסט זה מודים לך: ביטר

עוד..
לפני 4 שנים 11 חודשים #1578 על ידיי נ י ק ל ס
ניסיתי באמת שניסיתי  לא  להגיב  ולא להכנס  לזה ולא להביע דעה  ( למרות  שיש לי אחת )  
ואז .....   קראתי את הכתבה  הבאה  
www.mako.co.il/nexter-news/Article-ee22d...3b8310&pId=532178502

ואני  רוצה לשאול  עד מתי ?  עד מתי  ימשיכו  עם הפייק ניוז  ?  עד מתי  ימשיכו ללכלך  להשמיץ   לחפש  שמאלני בקהל  בשביל לצעוק  " זו הפגנה של שמאלנים "    
והכי חשוב  , עד מתי תמשיכו עם ה דה לגיטימציה זה המפגינים  ? והכל בשם מה ?  בשם מי  ? האם יש  שם שמאלנים  ?כנראה שכן    האם יש שם  אנרכיסטים ? כנראה שכן  
האם זה כולם  ?  כנראה שלא  
אז דייי  עם זה  באמת דיי    , מותר  להגיד   שביבי טועה    מותר להגיד   שהוא נכשל  כישלון   חרוץ בטיפול  בממשבר    מותר לצעוק  "  תביאו  לי את הכסף  שאתם חייבים לי יא בני זונות  "  וזה לא  יוריד  מהערך שלכם  , זה לא יהפוך  אתכם לפחות   ימנים  או חס וחלילה שמאלנים  להודות  שהממשלה הזו  היא ממשלת  שיקוץ ותועבה  וככל שתסיים את חייה מוקדם  יותר  ככה  יהיה טוב יותר לכולנו  
ואני  אחסוך  לכם  תגובות  ( למקרה שאתם  תרצו להגיב  )  
לא ערן   זה מיותר   טיפשי   ומסית את  הדיון   מהמטרה האמיתית  (  שזה המשבר  הכלכלי )  לעמוד  ולצעוק "ביבי מושחת  "   זה לא  המקום ולא הזמן   לזה 
 לא יניב  זה לא תירוץ   להגיד"  אבל זה הפקידים זה היועץ המשפטי    זה   בגץ   זה שאשא  ביטון    זה העננים  של הסתדרו בשמיים באותו  יום   "  האחריות  היא על המנהיג  היא תמיד על המנהיג  
 ולא אני לא חושב שגנץ היה עושה עבודה טובה יותר  

אבל ראבק  תפסיקו   לראות   דברים דרך האינטרס האישי   שלכם  ( השמאל  שמנצל את ההפגנות  להפיל  ראש ממשלה  בדרכים  לא דמוקרטיות   )  והימין   שבשם  הגנה על המנהיג  יעשה הכל   אבל הכל  כולל עיוות  המציאות   והעובדות  
בסוף  יש פה אנשים  והם רעבים  והם  כואבים  והם זועמים  אז אולי  רק אולי  תתרכזו  בהם ובלטפל בהם   ולדאוג   להם   ולא  לאג'נדות  הפוליטיות   שלכם  
על פוסט זה מודים לך: ביטר, חצרוני 7

עורכים ראשיים: קוקאי5