הכנה: שמים את האורז והמים בסיר ומביאים לרתיחה.
מערבבים קלות כך שהאורז "ייפתח", כלומר שיתחיל את תהליך הבישול.
מחלישים את הלהבה לבינונית ויוצקים פנימה ליטר חלב.
יוצקים חלב פנימה כאשר לא נותר מים.
מערבבים ללא הרף בכף עץ עד שהחלב נספג באורז.
חוזרים על הפעולה ביתרת החלב עד שהאורז מבושל ונותר מעט חלב בסיר.
יוצקים את האורז לצלחות קטנות או לקעריות אישיות. מצננים ומקררים
חומרים (ל-6 מנות): 2 כוסות אורז בסמטי 1 כוס מים 4 ליטר חלב בערך