שירברנ'ג - אורז עם חלב מעדן פרסי

עוד..
לפני 6 שנים 1 שבוע - לפני 6 שנים 1 שבוע #971 על ידיי ניסימיקו
הכנה: שמים את האורז והמים בסיר ומביאים לרתיחה.
מערבבים קלות כך שהאורז "ייפתח", כלומר שיתחיל את תהליך הבישול.
מחלישים את הלהבה לבינונית ויוצקים פנימה ליטר חלב.
יוצקים חלב פנימה כאשר לא נותר מים.
מערבבים ללא הרף בכף עץ עד שהחלב נספג באורז.
חוזרים על הפעולה ביתרת החלב עד שהאורז מבושל ונותר מעט חלב בסיר.

יוצקים את האורז לצלחות קטנות או לקעריות אישיות. מצננים ומקררים

חומרים (ל-6 מנות): 2 כוסות אורז בסמטי 1 כוס מים 4 ליטר חלב בערך

אפשר עם סוכר מעל או דבש למי שאוהב.

בתאבון
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 1 שבוע עי ניסימיקו.
על פוסט זה מודים לך: -silence

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

Powered by פורום קוננה